Daglig e-postgrense for Hotmail

Innholdsfortegnelse:

Daglig e-postgrense for Hotmail
Daglig e-postgrense for Hotmail
Anonim

De sier at du kan nå alle i verden gjennom en kort kjede av kontakter. Det er mange å sende e-post til. Likevel, selv om du ikke ønsker å sende post til hele verden, er det godt å vite at det er en grense for antall meldinger du kan sende fra Windows Live Hotmail per dag. Dette er for å forhindre misbruk (som spamming) av tjenesten.

Windows Live Hotmail er nå Outlook. Windows Live-merket ble avviklet i 2012 da Microsoft introduserte Outlook Mail. E-postadresser kan forbli som "@hotmail.com", men Outlook Mail er nå det offisielle navnet på Microsofts e-posttjeneste.

Image
Image

bunnlinjen

Hotmail-grensen for utgående e-postmeldinger er 300 (tre hundre) meldinger per dag. Grensen er lavere for nye kontoer. Når Windows Live Hotmail har oppdaget det den anser som mistenkelig aktivitet, kan en stor og plutselig økning i utgående meldinger indikere at kontoen din har blitt overtatt, for eksempel.

Hvor mange til-, kopi- og blindkopi-mottakere tillater Windows Live Hotmail per melding?

Du kan legge til opptil 100 (ett hundre) mottakere per melding i Windows Live Hotmail. Igjen, mistenkelig aktivitet kan føre til en midlertidig nedre grense (så lavt som 10 (ti) mottakere).

Anbefalt: