Lenovo introduserer trådløst ladesett for bærbar datamaskin

Lenovo introduserer trådløst ladesett for bærbar datamaskin
Lenovo introduserer trådløst ladesett for bærbar datamaskin
Anonim

Lenovo har avduket et trådløst ladesett designet for å fungere med de fleste 13- til 14-tommers bærbare datamaskiner, som lanseres i oktober for rundt $165.

I en pressemelding som beskriver en rekke Lenovo Go-tilbehør, har selskapet også avslørt at de lanserer en bærbar trådløs lader k alt Lenovo Go USB-C Wireless Charging Kit. Dette settet er utviklet for å fungere med de fleste Windows og macOS 13- til 14-tommers bærbare datamaskiner, ved å bruke Power-by-Contact (PbC)-teknologi fra energysquare for å gi lading.

Image
Image

Lenovo Go USB-C trådløst ladesett inkluderer en mottakerbase som kobles til den bærbare datamaskinen, og en ladematte som kan kobles til en stikkontakt eller en lader på 45 til 65 watt. Koble til matten, koble mottakeren til en USB Type-C-port på den bærbare datamaskinen, og plasser deretter den bærbare datamaskinen og mottakeren på toppen av matten for å begynne å lade.

Siden det trådløse ladesettet bruker PbC-lading, vil det ikke fungere med standard Qi-baserte ladere - det bruker ledning i stedet for Qis induksjonsteknologi. Dette betyr at du må bruke en PbC-kompatibel sender for at settets mottaker skal begynne å lade.

Image
Image

PbC har imidlertid like raske ladetider som kablet lading, krever ikke presis matteplassering for å lade, og kan lade flere enheter samtidig på samme overflate.

"Gir frihet til hyppig bevegelse mellom arbeidsområdet og andre steder, eliminerer det trådløse ladesettet behovet for å koble fra og koble til en strømledning," utt alte Lenovo i pressemeldingen, "Lenovo Go-tilbehør hjelper brukere med å oppnå sitt potensiale ved å redusere teknologiske hindringer for produktivitet.«

Anbefalt: