De 5 beste Sony-TV-ene i 2022

Innholdsfortegnelse:

De 5 beste Sony-TV-ene i 2022
De 5 beste Sony-TV-ene i 2022
Anonim

Sony er et av de mest pålitelige merkene innen elektronikk, så det er ingen overraskelse at TV-ene deres er noen av de beste på markedet. Siden lanseringen av sin første TV i 1960, har selskapet ledet an innen TV-innovasjon siden den gang. Hvis du er ute etter en ny Sony TV, har vi samlet noen av våre beste bilder av både 4K og 8K Sony-modeller, og tilbyr strømming, videospillkompatibilitet og smart funksjonalitet, som stemmekontroller. Du kan også velge fra en rekke skjermstørrelser, fra så små som 43 tommer til standard 55 tommer, og så store som 75 tommer. Det er nok rekkevidde til å dekke stuen eller soverommet ditt uansett størrelsen på rommet du jobber med.

Enten du ønsker å sette opp en hjemmekino i kjelleren eller bare trenger å oppgradere TV-en din til en nyere eller større modell, sørg for å lese guiden vår til Smart-TVer før du dykker ned i våre anmeldelser av noen av de beste Sony TV-ene på markedet.

Beste tot alt sett: Sony 55" A8H-serien OLED 4K UHD Smart Android TV

Image
Image

For en ekte hjemmekinoopplevelse kan du ikke se forbi Sony Bravia A8H 4K UHD OLED-TV. OLED-TV-er har vært noen av de beste på markedet i årevis, men deres høye pris gjorde dem utenfor rekkevidde for mange. Vi begynner nå endelig å se mer rimelige OLED- alternativer, med A8H en av de beste alternativene på markedet.

Lyden og fargen er enestående, og tilbyr det nærmeste du kommer en kino i hjemmet ditt. Du vil dra nytte av toppmoderne funksjoner, inkludert X1 Ultimate Picture Processor, Dolby Vision, Pixel Contrast Booster, Acoustic Surface Audio og X Motion Clarity, som alle jobber sammen for å skape et førsteklasses produkt. Den vinner også poeng for smarthuskompatibiliteten, med Google Assistant innebygd og støtte inkludert for Alexa og HomeKit.

Navigasjonen og brukeropplevelsen kunne ikke vært enklere å bruke, og du har mange alternativer for å tilpasse skjermen din. Selv om det er et fantastisk kjøp for omtrent alle, er det kanskje ikke ideelt for hardcore-spillere, siden det mangler HDMI 2.1. Ellers elsker vi denne.

Best for små rom: Sony XBR49X900F 49" 4K Smart TV

Image
Image

Selv om du har et lite rom, er det ingen grunn til å ofre kvaliteten. For mindre seerplasser er en av de beste Sony- alternativene X900F 49-tommers 4K smart LED-TV. Den gir en enorm kraft for en mindre modell, men vil ikke overvelde leiligheten eller familierommet.

TV-en bruker Sonys HDR X1 Extreme-prosessor, X-Tended Dynamic Range og X-Motion Clarity, som er ansvarlige for X900Fs imponerende kontrast og fargemetning, pluss dens lave uskarphet under actionbilder. Lydkvaliteten er like sterk som bildet, takket være inkluderingen av IMAX Enhanced-lyd, designet for å gjenskape den oppslukende IMAX-kinoopplevelsen i ditt eget hjem. Det er ikke anmassende – det skaper et perfekt surroundlydsystem.

Som med de fleste nye Sony TV-er, kan du også glede deg over bekvemmeligheten til Android TV og Google Assistant. Et siste tips – vurder hvor i hjemmet du skal plassere TV-en din, siden seerevnen kan endres hvis du ser fra en vinkel. Ellers anbefaler vi det på det varmeste.

"HDR-støttet innhold vil være lyst og levende, og skape en oppslukende opplevelse for underholdningsforbruk, spesielt hvis du planlegger å bruke TV-en til spilling." - Zach Sweat, produkttester

Image
Image

Best Splurge: Sony 75" Class Z8H Series LED 8K UHD Smart Android TV

Image
Image

Hvis du har ventet på å oppgradere TV-en din til du kunne få tak i et utrolig stykke 8K-optimalisert teknologi, så er Z8H noe for deg. Hvis budsjettet ditt tillater det, har denne TV-en noen fantastiske forbedringer i forhold til Sonys forrige 8K-modell, Z9G, noe som gjør det nå det rette tidspunktet for å investere.

Den slanke, stilige designen er det du forventer av et premiumprodukt, og designet er forbedret med innrammede diskanthøyttalere plassert på hver side av TV-en. Sammen med woofing-høyttalerne kan ZBH produsere unike vibrasjoner og lyder i motsetning til de fleste av konkurrentene.

Når det kommer til ytelse, er fargene og bildene i verdensklasse, spesielt når du viser lyssterk HDR-video. Den viser også svart plass like godt, perfekt for sci-fi og verdensromscener. Selv om det fortsatt er en vei å gå, er vi glade for å se 8K-teknologi bli mer og mer tilgjengelig for hjemmefilmentusiaster.

Beste OLED: Sony XBR-65A8G 65-tommers Bravia OLED-TV

Image
Image

Leter du etter en ny OLED-TV? I så fall kan Sony XBR-65A8G 65-tommers Bravia være akkurat det du trenger. Takket være OLED, som bruker over 8 millioner selvlysende piksler for å lage bilder, imponerer denne modellen med imponerende 4K HDR-video og utrolig jevn bevegelsesbehandling. Takket være inkluderingen av Sonys X1 Extreme-prosessor drar du også nytte av lynrask gjengivelse, og til og med ikke-4K-video vil fortsatt se bra ut på skjermen.

Sony trakk seg ut med denne TV-en, inkludert Sonys Triluminos-teknologi, Dolby Vision HDR-støtte og IMAX Enhanced-programmering for overlegen fargemetning, detaljering og kontrast, som gjør bilder virkelig levende. Sonys Acoustic Surface-teknologi er også inkludert, en innovativ funksjon som faktisk gjør selve TV-skjermen til en lydavgivende enhet, og gir en mer dynamisk lydopplevelse.

Noen ganger kan OLED-skjermer lide av innbrenningsskader, spesielt hvis du ser på skjermer som gjentar seg, som nyhetsfeeds. Men hvis du er innstilt på en OLED, er dette en av de beste TV-ene du finner, Sony eller på annen måte.

Beste smart-TV: Sony X800H 43-tommers 4K UHD-TV

Image
Image

Det er ingen hemmelighet at smart-TVer og strømming er fremtidens vei, med flere og flere av oss som dropper kabelabonnement til fordel for nettjenester som Netflix. Hvis du oppgraderer til en smart-TV for å nyte streaming, kan Sony X800H være akkurat det du trenger. Med Android TV og tilkobling for Google Assistant eller Amazon Alexa er det enkelt å bruke TV-en håndfri eller bruke den til å spille musikk eller begynne å spille favorittprogrammet ditt.

Du vil også se programmene og spillene dine så detaljert som mulig, takket være Sonys X1 HDR-prosessor. Denne funksjonen fjerner overflødig støy og gir deg utrolig naturtro video. Fargen og metningen på X800H er også fantastisk, og skiller seg ut for sin lyse og nøyaktige fargeskildring. Den bruker også Dolby Vision- og Triluminos-skjermteknologier for å sikre at detaljer og farger virkelig vises. Imidlertid ser ikke svarte nyanser ut til å ha samme rikdom som andre farger på skjermen.

Selv om du er ny på smart-TV-er, er kontrollpanelene intuitive, og du vil raskt lære hvordan du utnytter den nye enheten din best mulig.

Hvis du leter etter et fantastisk OLED-bilde, kan du ikke gå g alt med Sony Bravia A8H. Med fantastiske farger og kontrast, en rimelig pris og mange nyttige funksjoner, er det den beste allrounderen for de fleste hjemmeunderholdningsbehov. Men hvis en LED-modell er mer hastigheten din, sjekk ut X900H-serien. Den imponerer med fantastisk surroundlyd, raske responstider og en fantastisk og levende bildekvalitet. Begge modellene kommer også med Android TV og er perfekte for de som er ute etter en smart, håndfri TV.

Om våre pålitelige eksperter

Katie Dundas er en frilansskribent og journalist som har skrevet om smart- og hjemmeteknologi i flere år. Hun er en fan av Sony-produkter og har en Sony Bravia KDL 50W800C-TV hjemme.

Zach Sweat er en erfaren redaktør, skribent og fotograf. Han testet Sony X900F 49-tommers TV på listen vår og oppdaget dens spesielle fordeler for spill.

FAQ

    Reparerer Best Buy Sony TV-er?

    Hvis du har en Sony TV som er ødelagt eller ikke fungerer som den skal, kan du få den reparert hos Best Buy. Hvis TV-en din er mindre og under 42 tommer, kan du ta den med til en lokal Best Buy for å få den reparert. Best Buy vil reparere den selv om du ikke kjøpte den på Best Buy. For en større TV som er 42 tommer og større, kan du ringe hjemmereparasjonen deres og avtale en avtale hvis du er medlem av Total Tech Support eller har Geek Squad Protection.

    Hvor finner du de beste tilbudene på TV-er?

    Hvis du leter etter gode tilbud på TV-er, er et godt tidspunkt å kjøpe rett før Superbowl, som pleier å ha mye salg. En annen god tid er under Black Friday eller Cyber Monday. Dette er noen av årets største shoppingbegivenheter, men selv om de har passert kan du fortsatt finne et tilbud på Best Buy som ofte har ukentlig salg. Sørg for å ta en titt på vår oppsummering av TV-tilbud på Best Buy.

    Hvor kan jeg resirkulere TV-er?

    Hvis du trenger å resirkulere en TV, ikke bare kast den i søpla siden det er elektronisk avfall. Ta en titt på artikkelen vår for de forskjellige måtene du kan resirkulere og donere en gammel TV. Valgene dine inkluderer elektronikkprodusenters resirkuleringsselskap, miljøhelse og sikkerhet på nettet, 1-800-Got-Junk, CallRecycle og Recycler's World.

Image
Image

Hva du skal se etter i en Sony TV

Siden grunnleggelsen i 1946 har Sony gjort seg til et anerkjent navn innen elektronikk, og da de introduserte sine første smart-TVer i 2007, var de intet unntak. Linjene deres med smart-TV-er gir deg tonnevis av funksjoner å velge mellom: fra stemmeaktiverte fjernkontroller og forhåndslastede apper, til skjermspeiling og virkelig imponerende lyd- og videoteknologi, Sony smart-TVer er noen av de beste tilgjengelige på markedet. Sony har også introdusert en serie med OLED-panel-TVer som bruker banebrytende bildeteknologi for å gi deg det mest naturtro bildet som er tilgjengelig.

Noen Sony-modeller bruker også noe som kalles Acoustic Surface Technology, og gjør hele skjermen om til en høyttaler for klar, skarp lyd. Mange modeller tilgjengelig fra Sony bruker proprietær programmering og teknologi som Motionflow XR for å gjengi bilder og mestre lyd for å skape en mer kinoopplevelse i hjemmekinoanlegget. Enten du vil se det store spillet med venner, ha en familiefilmkveld i helgene eller leter etter den ultimate spill-TV-en, finnes det en Sony-modell som passer.

LED vs. OLED

LG var det første selskapet som introduserte OLED-teknologi i 2012, med Sony raskt å følge. Et OLED-panel bruker flere lag med organiske underlag og filtreringslag for å produsere millioner av lyse, naturtro farger. Disse skjermtypene har også millioner av individuelt opplyste piksler for å produsere små detaljer og dype, blekkaktige svarte farger for forbedret kontrast.

Siden de bruker kantbelysning i stedet for tradisjonelle baklysrigger, kan OLED-TV-er gjøres mye tynnere enn deres LED- og QLED-kusiner. Dette gir hver OLED-TV et elegant, moderne utseende som vil utfylle nesten enhver hjemmeinnredning. Men all denne fantastiske teknologien har en pris; OLED-TV-er kan bruke oppover tusenvis av dollar avhengig av skjermstørrelse og andre valgfrie funksjoner.

"Siden hver LCD-skjerm har et svart lys, vil alle oppleve et visst nivå av synlig lys bak bildet. OLED-er har ikke disse bakgrunnsbelysningene, siden hver enkelt organisk LED-piksel sender ut sitt eget lys. Kombinert med høyere kontrast og film teaterlignende HDR-opplevelse, forbedrer dette seeropplevelsen betraktelig." - Michael Helander, president og administrerende direktør i OTI Lumionics

Sony tilbyr fortsatt LED-modeller til rimeligere priser for budsjettbevisste kunder. Du kan fortsatt finne utmerket 4K UHD-oppløsning og bildekvalitet i denne typen TV-er, men detaljer og kontrast blekner sammenlignet med OLED-motpartene.

En fordel tradisjonelle LED-TV-er har fremfor OLED-modeller er at de ikke har noen fare for innbrenning av bilder. Innbrenning skjer når en skjerm projiserer det samme bildet over lang tid, og skaper et "spøkelsesbilde" når den er slått av. Dette skjer vanligvis med overskrifter på nyhetskanaler eller poeng- og statistikkblokkeringer når du ser på sport. Under normale omstendigheter er ikke innbrenning mye bekymring, men hvis du planlegger å se mange 24-timers nyhetskanaler eller sport, er det noe å være oppmerksom på.

Akustisk overflateteknologi

Sammen med OLED-paneler reduserer Sony ytterligere bulk i avanserte TV-er ved å bruke deres Acoustic Surface Technology. Dette systemet gir avkall på tradisjonelle høyttalere til fordel for svært små vibrasjonsenheter montert bak skjermen som sporer objekter på skjermen og produserer lyd deretter. Ikke bare tillater dette utrolig tynne TV-er, det reduserer også forsinkelsen mellom lyd og video betraktelig; den skaper nesten samtidig video- og lydutgang, og gir deg den mest nøyaktige lyden og en mye mer oppslukende opplevelse.

Siden lydenhetene er bak skjermen og må vibrere for å produsere lyd, er det naturlig å bekymre seg om denne teknologien vil forvrenge bildet eller forårsake visuelle problemer. Imidlertid er disse aktuatorene designet for å vibrere på et nesten mikroskopisk nivå, og nesten eliminere bildeforvrengning. Med Acoustic Surface Technology trenger du ikke dyrt eksternt lydutstyr for å få flott 3D-lyd, selv om du kan bruke Bluetooth-tilkobling for å forbedre denne funksjonen med satellitthøyttalere og subwoofere.

Image
Image

Skjermoppløsning

Sony har sammen med andre TV-produsenter begynt å tilby 4K-TV-er til stadig rimeligere priser etter hvert som teknologien blir billigere og enklere å produsere. TVer som bruker 4K-oppløsning gir deg fire ganger så høy oppløsning som full 1080p HD-modeller, og skaper flere farger, forbedret kontrast og bedre detaljer. Ettersom flere og flere kjøper 4K-TV-er, har strømmetjenester som Netflix, YouTube og Prime Video begynt å tilby en rekke filmer og serier i 4K for å dra full nytte av teknologien. Strømmetjenester finner fortsatt måter å levere UHD-innhold på pålitelig uten å kreve latterlig høye internetthastigheter eller eksepsjonelt høye datatak. Sony, sammen med LG, har også lansert en serie med TV-er som kan produsere 8K-oppløsning.

Modeller med 8K-oppløsning gir deg fire ganger så mye som 4K og 16 ganger så mye som 1080p HD. Det høres kanskje imponerende ut, men den visuelle forskjellen mellom 8K og 4K er ikke på langt nær så dramatisk som mellom 4K og 1080p. For at en 8K-TV skal se best ut, trenger TV-en en oppdateringsfrekvens på 120 Hz (120 ganger per sekund) for å eliminere bevegelsesuskarphet og gjørmete detaljer. TVer med 8K-oppløsning er også ekstraordinært dyre, og koster titusenvis av dollar; Dette plasserer dem godt utenfor rekkevidde for gjennomsnittsforbrukere og til og med enkelte bedrifter, noe som gjør det vanskelig å rettferdiggjøre oppgradering av hjemmekinoanlegget med denne nye teknologien. Selv om det er fristende å bruke en 8K-TV for å fremtidssikre hjemmekinoanlegget ditt, gjør mangelen på levedyktig innhold og raskt skiftende teknologi en 4K-modell mye mer attraktiv som et valg.

Anbefalt: