AT&T legger til mer til ubegrenset eliteplan

AT&T legger til mer til ubegrenset eliteplan
AT&T legger til mer til ubegrenset eliteplan
Anonim

AT&T oppdaterer sin Unlimited Elite-plan for å inkludere flere funksjoner enn noen gang før.

AT&T kunngjorde mandag at de ville innføre flere nye endringer i Unlimited Elite-telefonabonnementet, for øyeblikket selskapets mest kostnadseffektive mobilabonnement. CNET rapporterer at den forrige iterasjonen av Unlimited Elite inneholdt det AT&T beskrev som «ubegrenset data», men bare tillot opptil 100 GB høyhastighetsdata (5G, osv.) før struping.

Image
Image

Nå ser det imidlertid ut til at AT&T fjerner den 100 GB-grensen og lar kundene bruke så mye høyhastighetsdata de vil. Som før vil kunder som abonnerer på denne planen fortsatt være kvalifisert for HBO Max også. De nye endringene er en del av selskapets innsats for å lytte til kundene sine, sier Jennifer Van Buskirk, senior visepresident for trådløs markedsføring i AT&T.

"Vi lytter til kundene våre, setter pris på dem og ønsker å gjøre det enkelt for dem å få mest mulig ut av sine trådløse planer," sa Buskirk i kunngjøringen. "Med disse ubegrensede Elite-forbedringene gjør vi det enkelt ved å automatisk legge til disse forbedringene for alle våre Elite-kunder - de trenger ikke å gjøre noe."

I tillegg legger AT&T til støtte for 4K-streaming, i tillegg til å øke mengden mobil hotspot-data som belønnes til brukere hver måned. Den nye mobil-hotspot-grensen vil gi brukere tilgang til 40 GB data, ytterligere 10 GB i forhold til den tidligere 30 GB-kvoten som ble inkludert i enhetsplanen. AT&T bemerket også at planens totale kostnad ikke vil endres, så disse nye funksjonene vil komme til kundene uten ekstra kostnad.

Anbefalt: