Hvordan bruke Clubhouse-appen

Innholdsfortegnelse:

Hvordan bruke Clubhouse-appen
Hvordan bruke Clubhouse-appen
Anonim

What to Know

  • Last ned klubbhuset og følg instruksjonene for å opprette en profil, velge et brukernavn og utføre andre konfigureringsoppgaver.
  • Start et rom: Trykk på Start et rom og velg Open, Social, eller Stengt. Velg emnet ditt > La oss gå.
  • Trykk på et hvilket som helst rom for å bli med. Trykk på Rekke opp hånden-ikonet for å få moderatoren til å slå på lyden hvis du vil delta.

Denne artikkelen forklarer hvordan du bruker Clubhouse-appen for lyd-sosiale nettverk for iOS og Android. Informasjonen dekker hvordan du oppretter en profil, hvordan du følger folk og hvordan du kommer i gang med å bli med i rom.

Opprett en profil

Når du laster ned Clubhouse-appen for iOS eller Android, vil Clubhouse lede deg gjennom trinnene for å opprette en profil og komme i gang.

  1. Last ned Clubhouse fra App Store eller hent Android Clubhouse-appen fra Google Play Store, og trykk deretter Velkommen inn for å komme i gang.
  2. Skriv inn telefonnummeret ditt og trykk på Neste.
  3. Clubhouse sender deg en bekreftelseskode. Skriv inn koden og trykk Next.

    Image
    Image
  4. Clubhouse vil begynne å konfigurere profilen din. Trykk på Importer fra Twitter hvis du vil autofylle med Twitter-profilinformasjon, eller trykk på Skriv inn min informasjon manuelt.
  5. Skriv inn navnet ditt og trykk på Neste. Klubbhuset foretrekker at folk bruker deres virkelige navn.
  6. Velg et brukernavn. Brukernavn begynner med @.

    Image
    Image
  7. Legg til et bilde og trykk på Neste, eller trykk på Hopp over for å hoppe over dette trinnet inntil videre.
  8. Trykk OK for å gi Clubhouse tilgang til kontaktene dine og finne vennene dine, eller trykk Ikke tillat. Eller trykk Hopp over for å hoppe over dette trinnet.

    Hvis du ikke gir Clubhouse tilgang til kontaktene dine, men en venn laster opp kontaktene sine til Clubhouse, og informasjonen din er på den listen, blir andre varslet om at du ble med i Clubhouse.

  9. Clubhouse vil vise deg en liste over foreslåtte rom du kan følge. Velg rom du vil følge, og trykk deretter på Følg.

    Image
    Image
  10. Trykk Allow for å tillate klubbhusvarsler, eller trykk på Ikke tillat hvis du foretrekker ikke å motta varsler.
  11. Profiloppsettet ditt er fullført, og du kommer til klubbhusets hjemmeside.

    Image
    Image

Følg mennesker og interesser

Når du er ferdig med å opprette profilen din, trykker du på forstørrelsesglasset for å søke etter emner og rom som interesserer deg. Skriv inn et søkeord, eller les People to Follow forslagene. Trykk på Vis flere personer for å se flere alternativer. Eller bla ned til Finn samtaler om og bla gjennom populære emner. Trykk på et emne for å få tilgang til flere personer, emner og klubber å følge.

Image
Image

klubbhusets hjemmeside

Clubhouse har ikke en typisk hjemmeside. I stedet har den en hovedskjerm som fungerer som en oppsummering av hva som skjer i nettverket ditt, med live og kommende klubbhusrom utstilt.

Øverst er en kronologisk oversikt over kommende klubbhusrom tilgjengelig for å bli med. Når du blar nedover, finner du en samling av live Clubhouse-rom inspirert av folk eller interesser du følger. I tillegg til klubbhusets navn og emne, viser oppsummeringsboksen hvor mange personer som er i rommet og hvor mange aktive foredragsholdere det er.

Image
Image

Hvordan starte et rom

Mens Clubhouse har rom som spenner over utallige interesser, er det enkelt å starte et rom og lage en diskusjon som interesserer deg. Slik starter du et rom:

  1. Velg den grønne Start et rom-knappen nederst på startskjermen.
  2. Velg om det nye rommet skal være Open, Social, eller Closed. Åpne rom er åpne for alle som har linken. Sosiale er bare tilgjengelige for folk du følger, og lukkede er tilgjengelige for folk du lar bli med.

    Image
    Image
  3. Legg til et emne for rommet. Emner, sammendrag av plassen, er valgfrie, men kan være kritiske når du bruker et åpent eller sosi alt rom, og du vil at andre skal finne diskusjonen raskt.
  4. Velg La oss gå, og du er på lufta. Avhengig av rominnstillingene kan andre bli med, og du kan gjøre deltakere til moderatorer for å hjelpe til med å veilede samtalene.

    Image
    Image

Hvordan bli med i et rom

Å bli med i et klubbhusrom er like enkelt som å trykke på et rom du kommer over, enten på startskjermen eller mens du søker gjennom emner og interesser. Når du blir med i et rom, er lyden dempet som standard, men du kan høre de andre høyttalerne.

Hvis du ønsker å være en del av samtalen, be om å få snakke ved å trykke på Rekke opp hånden-ikonet nederst til høyre i klubbhusets brukergrensesnitt. Den varsler moderatorene om du ønsker å bli med i samtalen, og gir dem muligheten til å slå på lyden for deg eller gjøre deg til moderator.

Image
Image

Du kan også legge til venner i rommet ved å bruke +-ikonet, som viser en liste over personer som følger deg og muligheten til å dele rommets link til eksterne plattformer.

For å forlate rommet, trykk på Forlat stille-ikonet. Den tar deg til hovedskjermen for klubbhuset for å bli med i den følgende samtalen, finne neste emne eller forlate appen.

Anbefalt: