Nye OnePlus Buds Pro bekreftet for utgivelse i september

Nye OnePlus Buds Pro bekreftet for utgivelse i september
Nye OnePlus Buds Pro bekreftet for utgivelse i september
Anonim

OnePlus Buds Pro har blitt offisielt annonsert, noe som gjør de ryktede trådløse adaptive støyreduksjons-øretelefonene (ANC) til virkelighet.

OnePlus bekreftet det nye settet med "ekte trådløse" ørepropper torsdag i en pressemelding sendt til Lifewire. OnePlus opplyser at de nye øreproppene vil ha et "bransjeledende" støyreduksjonssystem for klarere lyd- og samtalekvalitet, samt forbedret batterilevetid og Bluetooth 5.2-støtte.

Image
Image

ANC-systemet som finnes i OnePlus Buds Pro er påstått å intelligent overdøve miljøstøy som ellers kan redusere lydkvaliteten, og justere kanselleringen i farten. Hver øreplugg bruker et system med tre mikrofoner og "forbedrede støyreduksjonsalgoritmer" for å få samtalene og musikken til å høres så tydelig ut som mulig. Buds Pro har også OnePlus Audio ID, som lar brukere lage en personlig profil som er kalibrert til deres lydpreferanser.

Image
Image

OnePlus hevder også at Buds Pro vil kunne fungere i opptil 38 timer på full lading når den brukes med det medfølgende ladedekselet, og opptil 10 timer på en 10-minutters lading. Buds Pro vil kunne lades med OnePlus Warp Charge (som kan skryte av full lading på under en time) eller en tredjeparts Qi-sertifisert trådløs lader.

OnePlus Buds Pro vil være tilgjengelig for bestilling i både USA og Canada 1. september for $149,99 (for øyeblikket CAD $188,75). Mer informasjon finner du på det offisielle OnePlus-nettstedet når vi nærmer oss lansering.

Anbefalt: