Netflix legger til støtte for romlig lyd for iPhone og iPad

Netflix legger til støtte for romlig lyd for iPhone og iPad
Netflix legger til støtte for romlig lyd for iPhone og iPad
Anonim

Netflix bekrefter at de har begynt å rulle ut romlig lydstøtte for sine iPhone- og iPad-apper, som brukere bør begynne å se i løpet av de neste dagene.

Mens den først ble oppdaget på Reddit, bekreftet Netflix senere overfor 9to5Mac at romlig lydstøtte faktisk kommer til Apples mobile enheter. I følge flere brukerkontoer i det første Reddit-innlegget, trenger du ikke engang å oppgradere til iOS 15 for å bruke den nye funksjonen. Fangsten er imidlertid at det bare fungerer med et par AirPods Pro eller AirPods Max - uten noen av disse vil du ha den samme lydopplevelsen som alltid.

Image
Image

Med støtte for romlig lyd (og det nødvendige paret AirPods), vil du kunne streame filmer og TV-programmer på iPhone eller iPad med simulert surroundlyd. Forskjellen her er at i stedet for å bruke flere høyttalere, simuleres alt gjennom øretelefonene. Så hvis du begynner å se en film som støtter den, vil du høre lyder foran, bak, over og under deg.

Image
Image

Husk at i tillegg til at du trenger et par AirPods Pro eller AirPods Max, vil romlig lyd ikke fungere på eldre iPhone- eller iPad-modeller. Alt som er før en iPhone 7, 3. generasjon iPad Pro eller Air, 6. generasjon iPad eller 5. generasjon iPad Mini er ikke kompatibel. Vær også oppmerksom på at romlig lyd krever mer av maskinvaren din enn vanlig lydbehandling, så det vil tappe batteriene raskere.

Utrullingen av romlig lydstøtte på Netflixs iPhone- og iPad-apper har allerede begynt, og bør avsluttes i løpet av de neste ukene.

Anbefalt: