Ny Apple-video viser hvordan du mestrer iPhone-kameraet

Ny Apple-video viser hvordan du mestrer iPhone-kameraet
Ny Apple-video viser hvordan du mestrer iPhone-kameraet
Anonim

Apple har slått seg sammen med New York City-fotograf Mark Clennon i en YouTube-video for å vise seerne tips og triks for å få mest mulig ut av et iPhone-kamera.

Mark Clennon er en selvlært fotograf og er kjent for å bruke en iPhone i arbeidet sitt. Tipsene i videoen refererer til iPhone 11 og senere modeller ettersom de har de spesielle linsene Clennon bruker i arbeidet sitt.

Image
Image

I tillegg til dynamiske positurer, sier Clennon at han bruker alle tre iPhone-kameralinsene til arbeidet sitt: vidvinkel-, ultravidvinkel- og teleobjektivet.

Vidvinkelobjektivet er standard pek-og-skyt-kameraet mange smarttelefoner har, og på nyere iPhone-modeller har disse objektivene høy blenderåpning for bilder av høyere kvalitet. Det ultravide objektivet utvider kameraets rekkevidde for å ta større bilder og få plass til flere, mens teleobjektivet lar brukere zoome inn på et motiv mer.

Clennon bruker iPhone-bildebeskjærings- og aspektverktøy for å redigere bildene slik at de passer til hans kunstneriske visjon, og sier at han liker å utforske enhetens andre redigeringsmetoder.

Selv om Clennon ikke nevner dem, inkluderer noen av disse andre metodene justering av lys og farger og justering av perspektiv.

Image
Image

Nylig har Apple laget opplæringsvideoer for å hjelpe brukere med iPhone 12-kameraet og dets nye funksjoner. En slik opplæring viser nattmodus, som lar brukere ta bilder i et miljø med lite lys.

Apple presser brukerne sine til å prøve ut mer kreative forsøk på enhetene sine, og har opprettet Today at Apple-initiativet for å lære folk alle de kreative tingene de kan gjøre med disse enhetene.

Anbefalt: