Clubhouse hopper på Spatial Audio Bandwagon

Clubhouse hopper på Spatial Audio Bandwagon
Clubhouse hopper på Spatial Audio Bandwagon
Anonim

Clubhouse er med på den romlige lydtrenden og annonserte tilgjengeligheten for iOS-brukere i løpet av helgen.

I følge en tweet fra appens offisielle konto på søndag, er romlig lyd tilgjengelig for iOS-brukere, med Android-kompatibilitet kommer snart. Clubhouse sa at tillegget av funksjonen vil gjøre det lettere å fortelle hvem som snakker i et rom når du lytter med hodetelefoner.

Image
Image

Clubhouse legger merke til at du ikke vil høre romlig lyd når du står på scenen, og at kun publikum kan høre romlig lyd.

Rolig lyd er et 360-graders lydformat som kan skape en surround-lydeffekt, noe som gjør den ideell for filmer og oppslukende videospill. Og siden Clubhouse er en lydbasert app, er det fornuftig at den vil legge til romlig lydkompatibilitet slik at lytterne kan fordype seg i en samtale fullt ut.

Lydfunksjonen får sin tid i søkelyset i år, spesielt etter at Apple kunngjorde at den ville legge til romlig og tapsfri lyd til Apple Music-abonnenter. Apple sa at Dolby Atmos romlyd "gjør artister i stand til å mikse musikk, slik at lyden kommer fra alle sider og ovenfra."

Rolig lyd er mye mer kompatibel med flere enheter, og Apple sa at den som standard ville spille Dolby Atmos-spor på AirPods og Beats-hodetelefoner med H1- eller W1-brikken, samt de innebygde høyttalerne i nyeste versjoner av iPhone, iPad og Mac.

Verizon kunngjorde også at de vil bringe nye romlige lydfunksjoner til flere telefoner i juli, og starter med Motorola One 5G UW Ace. Verizons versjon av romlig lyd kalles Adaptive Sound, som den lovet ville være kompatibel med musikk, videoer eller spill.

Anbefalt: