LinkedIn Ending Stories-funksjon for å fokusere på kortformatvideo

LinkedIn Ending Stories-funksjon for å fokusere på kortformatvideo
LinkedIn Ending Stories-funksjon for å fokusere på kortformatvideo
Anonim

Det sosiale medienettstedet, LinkedIn, kunngjorde at det blir kvitt Stories-funksjonen 30. september.

Kunngjøringen ble gjort av nettstedets Marketing Solutions-team, som også utt alte at LinkedIn ville fortsette å jobbe med å implementere en slags kortformatvideo til tjenesten sin.

Image
Image

LinkedIn advarer også annonsører om at alle annonser som planlegges å kjøre mellom Stories vil i stedet bli plassert i feeden deres, og alt sponset innhold bør lages på nytt i Campaign Manager.

Stories ble lansert i september i fjor som en del av et redesign som la til integrasjon med Zoom og Microsoft Teams for å hjelpe fagfolk med å holde kontakten mens de har jobbet eksternt de siste 18 månedene.

Mange sosiale medier som TikTok og Instagram har implementert kortformede og til og med midlertidige videoer. Twitter, for eksempel, lanserte flåter til sine brukere før de gjorde helt opp med funksjonen i august.

Å bli kvitt historier kan ha vært det riktige grepet til tross for den korte levetiden.

Ifølge Liz Li, senior direktør for produkt på LinkedIn, gjorde Stories det ikke særlig bra. Li sier at brukere vil ha videoer som varer og forteller historier om deres «personlighet og ekspertise».

Image
Image

Brukere vil ha bedre redigeringsverktøy for å forbedre videoene sine i en mer profesjonell kontekst på hele nettstedet.

LinkedIn har ennå ikke sagt om det vil implementere funksjoner som støtter langformatvideoer eller hvilket format videoen i kort format vil ha. Plattformen mottar imidlertid tilbakemeldinger fra brukere for å måle hvilken retning de skal ta.

Anbefalt: