Hvordan koble Bose-hodetelefoner til en PC

Innholdsfortegnelse:

Hvordan koble Bose-hodetelefoner til en PC
Hvordan koble Bose-hodetelefoner til en PC
Anonim

What to Know

  • Åpne Windows 10 Action Center >, slå på Bluetooth om nødvendig.
  • Høyreklikk Bluetooth > Gå til Innstillinger > Legg til Bluetooth eller annen enhet > Bluetooth.
  • På Bose-hodetelefonene: Skyv strømbryteren til høyre for å gjøre dem synlige. På PC-en: Velg hodetelefonene dine fra listen.

Denne artikkelen dekker hvordan du kobler og parer Bose-hodetelefoner til en PC eller bærbar PC som kjører Windows 10. Den gir også tilleggsinformasjon om bruk av Bose-hodetelefoner til spilling og hva du skal gjøre når de ikke kobles til den bærbare datamaskinen.

Hvordan koble sammen Bose-hodetelefoner i Windows 10

Her er den enkleste og raskeste metoden for å koble din Windows 10-PC til et par Bose-hodetelefoner trådløst.

  1. Klikk på det firkantede ikonet i nedre høyre hjørne av skrivebordet for å åpne Windows 10 Action Center.

    Image
    Image
  2. Sørg for at Bluetooth er slått på. Bluetooth-ikonet skal være uthevet hvis det er det.

    Image
    Image

    Ikke bekymre deg hvis ordene Not Connected vises på ikonet. Det betyr at Bluetooth er på, men at Windows 10-datamaskinen din ikke er koblet til en Bluetooth-enhet.

  3. Høyreklikk Bluetooth og velg Gå til Innstillinger.

    Image
    Image

    Hvis Windows 10-enheten din støtter berøringskontroller, kan du også åpne denne menyen ved å trykke lenge på Bluetooth.

  4. Klikk Legg til Bluetooth eller annen enhet.

    Image
    Image
  5. Klikk Bluetooth.

    Image
    Image
  6. Slå på Bose-hodetelefonene og flytt strømbryteren helt til høyre for å gjøre den synlig.

    Du bør høre en pipelyd og se et blinkende blått lys på Bose-hodetelefonene dine hvis det er vellykket.

  7. Når Bose-hodetelefonene dine vises på listen over Bluetooth-enheter, velg dem.

    Image
    Image

    Din Windows 10-datamaskin kan oppdage andre Bose-enheter i nærheten, så sørg for å velge din ved å sjekke modellnummeret og ikonet til venstre for navnet, som skal se ut som et par hodetelefoner.

  8. Parringsprosessen for Windows 10 starter umiddelbart, og innen noen få sekunder bør du se en fullføringsmelding.

    Image
    Image
  9. Bose-hodetelefonene dine kobles nå automatisk til Windows 10-datamaskinen din hver gang den har Bluetooth aktivert og hodetelefonene er på.

    Image
    Image

Kan jeg oppdatere Bose-hodetelefonene mine på Windows 10?

Det er en app tilgjengelig på Boses nettsted for oppdatering av Bose-hodetelefoner, -høyttalere og andre enheter via en Windows 10-datamaskin. Dessverre er denne metoden notorisk buggy og fungerer ofte ikke for brukere.

Image
Image

Hvis du ikke får Windows 10-appen til å fungere, er en langt raskere måte å oppdatere Bose-hodetelefonene på å bruke Bose Connect-appen, som er tilgjengelig på iPhone, iPad og Android-enheter. Denne offisielle appen kan laste ned og sende oppdateringer til Bose-hodetelefonene dine trådløst og krever ingen kabler.

Du kan koble Bose-hodetelefonene til iPhone eller annen smartenhet og fortsatt bruke dem med Windows 10-datamaskinen. Du er ikke begrenset til én enhet.

Hvorfor vil ikke Bose-hodetelefonene mine kobles til den bærbare datamaskinen min?

Mange problemer kan hindre Bose-hodetelefonene dine i å koble til den bærbare datamaskinen eller datamaskinen, for eksempel Bluetooth-konflikter, uladede batterier og Windows 10-paringsfeil. Heldigvis er det mange måter å fikse hodetelefoner på når de slutter å fungere, og å finne problemet tar vanligvis bare noen få minutter med testing.

Din Windows 10-datamaskin må støtte Bluetooth for å koble til Bose-hodetelefoner trådløst. Hvis PC-en din ikke har Bluetooth, kan du fortsatt koble til Bose-hodetelefonene via den kablede aux-kabeltilkoblingen. Du kan også prøve en av flere måter å legge til Bluetooth på datamaskinen.

Kan jeg bruke Bose-hodetelefoner til PC-spilling?

Du kan bruke Bose-hodetelefoner til å lytte til lyden som lages på en PC, enten det er fra et TV-program, en YouTube-video, en sang på Spotify eller til og med et videospill. Det er imidlertid verdt å huske på at Bose-hodetelefoner har en tendens til å ha en liten forsinkelse når de er koblet til trådløst, så spillere vil ønske å bruke den kablede aux-kabelen slik at lyden synkroniseres ordentlig.

Noe annet som er verdt å nevne er at bare én modell, Bose Quiet Comfort QC35 II Gaming Headset, har en mikrofon. Hvis du vil ha talechat mens du spiller et videospill på din Windows-PC med et par Bose-hodetelefoner, må du enten investere i denne modellen eller bruke en separat mikrofon.

FAQ

    Hvordan kobler jeg Bose-hodetelefoner til en Mac?

    For å koble Bose-hodetelefoner til en Mac, åpne System Preferences, velg Lyd > Bluetooth, og sørg for at Bluetooth er slått på. Trykk lenge på strømknappen på Bose-hodetelefonene dine for å gå inn i sammenkoblingsmodus, finn hodetelefonene dine i Devices-boksen, og velg Connect. Du vil se hodetelefonene dine på toppen av enhetsboksen med en Connected-etikett.

    Hvordan kobler jeg Bose-hodetelefoner til en iPhone?

    For å koble Bose-hodetelefoner til en iPhone, last først ned Bose Connect-appen, og trykk deretter bryteren på høyre øretelefon fra rød til grønn. Når du åpner Bose Connect-appen, vil du se et hodetelefonbilde med en melding som sier Drag to Connect Sveip ned for å starte tilkoblingsprosessen; når tilkoblingen er bekreftet, trykk på Ready To Play

    Hvordan kobler jeg Bose-hodetelefoner til en Android?

    Last ned Bose Connect-appen fra Google Play Store, trykk bryteren på høyre øretelefon fra rød til grønn, og åpne deretter appen. Trykk og hold Bluetooth-ikonet og slå på Search for DevicesVelg hodetelefonene dine fra listen over tilgjengelige enheter, og skriv inn en passordnøkkel hvis du blir bedt om det.

Anbefalt: