WhatsApp-overføring fra Android til iOS er i gang

WhatsApp-overføring fra Android til iOS er i gang
WhatsApp-overføring fra Android til iOS er i gang
Anonim

WhatsApp vil etter hvert legge til muligheten til å overføre chattelogger fra Android til iOS, men den kommer også til å slutte å støtte enheter som kjører Android 4.0.4 og iOS 9.

Nesten en måned etter kunngjøringen av chathistorikkoverføringer fra iOS til Android, har WhatsApp også bekreftet overføringer fra Android til iOS. I følge WABetaInfo er funksjonen fortsatt under utvikling og vil bli gjort tilgjengelig i en oppdatering på et ukjent tidspunkt i fremtiden.

Image
Image

Dette spesifikt for hvordan du skal overføre WhatsApp-chatloggen din fra Android til iOS er også et mysterium for øyeblikket. Både WABInfo og 9to5Google mener at Move to iOS-appen vil være en viktig del av prosessen.

I tillegg rapporterer India Today at WhatsApp vil droppe støtte for eldre smarttelefonoperativsystemer. Android 4.0.4 (Ice Cream Sandwich), iOS 9 og alt eldre vil bli droppet fra og med november. Android 4.1 og iOS 10 eller nyere vil fortsatt bli støttet.

Image
Image

Hvis du ikke kan eller vil oppgradere til en ny smarttelefon, kan du i stedet oppdatere operativsystemet til en støttet versjon. Ellers kan du sikkerhetskopiere WhatsApp-loggen midlertidig, og deretter gjenopprette meldingene dine etter at du har oppgradert.

Selv om WhatsApp ikke har oppgitt en dato for overføring av chathistorikk fra Android til iOS, er det godt å vite at det kommer. Når det gjelder å stoppe støtte for Android 4.0 og iOS 9 eller eldre, har du omtrent en måned på deg til å planlegge det, men det er bedre å ta vare på det så snart som mulig.

Anbefalt: