Ny PS5-oppdatering lanseres onsdag

Ny PS5-oppdatering lanseres onsdag
Ny PS5-oppdatering lanseres onsdag
Anonim

PlayStation 5 på onsdag får sin andre store programvareoppdatering, og legger til nye funksjoner.

I følge PlayStation-blogginnlegget inkluderer oppdateringen en SSD-lagringsutvidelse, 3D-lydstøtte og nye tilpasnings alternativer som forbedrer brukeropplevelsen.

Image
Image

Spillere kan forbedre lagringskapasiteten med en M.2 SSD, som kan laste ned, kopiere og spille PS4- og PS5-spill. Disse spesielle stasjonene er kjent for sin høye hastighet og lille størrelse, og kan installeres på både standardkonsollen og Digital Edition-konsollen.

Innlegget bemerker at M.2 SSD må oppfylle visse krav, for eksempel å ha en effektiv kjøleribbe.

Oppdateringen muliggjør også 3D-lyd på standard TV-høyttalere for å øke spillopplevelsen. Spillere kan sjekke rommets akustikk med mikrofonen på DualSense-kontrolleren for å bruke optimale innstillinger. Og de med et trådløst Pulse 3D-hodesett har nå tilgang til equalizer-innstillinger for å tilpasse lydopplevelsen.

Den nye PS5-brukeropplevelsen gjør det enklere for eiere å tilpasse og administrere konsollene sine også. Brukere kan for eksempel tilpasse kontrollsenterpanelet sitt ved å omorganisere alternativene og velge hva de skal vise eller skjule.

Game Base har en ny funksjon som gjør det enklere å se hvor mange av vennene deres som er online og godta (eller avslå) flere venneforespørsler samtidig.

Image
Image

PlayStation Now-abonnenter kan velge mellom to oppløsninger, 720p eller 1080p, avhengig av spillet, og en strømmetilkoblingstest er inkludert for å hjelpe til med å feilsøke tilkoblingsproblemer.

Selv PS4-eiere vil få oppdaterte funksjoner, for eksempel muligheten til å se PS5-trofeer på de eldre konsollene.

Anbefalt: