HP avduker ny Envy 34-tommers alt-i-ett-stasjonær

HP avduker ny Envy 34-tommers alt-i-ett-stasjonær
HP avduker ny Envy 34-tommers alt-i-ett-stasjonær
Anonim

HP har avduket flere nye datamaskiner, inkludert HP Envy 34-tommers alt-i-ett-skrivebord, et skrivebord laget for skapere som trenger å dele arbeidet sitt.

Tirsdag avduket HP detaljer om sin kommende høstserie av Windows 11-drevne datamaskiner. Den største kunngjøringen i gruppen var imidlertid for det nye HP Envy 34-tommers alt-i-ett-skrivebordet. Den nye alt-i-ett-enheten er designet med en 34-tommers justerbar skjerm, og har en høydejusterbar skjerm, en skjerm med mikrokant i forholdet 21:9 og muligheten til å sette den opp med eksterne skjermer også.

Image
Image

HP sier at skjermen i seg selv tilbyr opptil 5K og ekte fargenøyaktighet rett ut av esken. Dette er også den første alt-i-ett-enheten med et avtakbart, magnetisk kamera, som HP sier kan flyttes rundt på utsiden av PC-skjermen ganske enkelt.

Kameraet, som tilbyr et 16-megapikselobjektiv med binning-teknologi, tillater programvaretilpasning med HP Enhanced Lighting.

PCen vil tilby opptil en 8-kjerners 11. generasjons Intel Core i9 S-serie-prosessor og støtte for Nvidias første GeForce RTX 3080-grafikkort. Den leveres også med Windows 11, og gir brukere tilgang til den nyeste versjonen av Microsofts operativsystem.

Den 34-tommers alt-i-ett-maskinen forventes å komme en gang i begynnelsen av oktober og vil starte på $1 999.

Image
Image

Andre kunngjøringer fra HP på tirsdag inkluderer avdukingen av den nyeste HP Spectre x360 16-tommers 2-i-1 bærbar PC, samt en ny 11-tommers nettbrett.

Anbefalt: