LG introduserer ny UltraFine OLED Pro Monitor Line

LG introduserer ny UltraFine OLED Pro Monitor Line
LG introduserer ny UltraFine OLED Pro Monitor Line
Anonim

LG Electronics har annonsert to nye kraftige skjermer som en del av den kommende UltraFine OLED Pro-serien.

I følge LG leverer de to skjermene svært nøyaktig fargereplikering pluss kraftig HDR- og SDR-ytelse. UltraFine-linjen ble laget med kreative fagfolk i tankene. Begge skjermene viser 4K UHD-oppløsning og uavhengig pikselkontroll for fargegjengivelse av høy kvalitet.

Image
Image

De nye skjermene inkluderer en 27-tommers modell og en 32-tommers modell, som deler mange av de samme funksjonene. Begge skjermene kommer med et kontrastforhold på 1 000 000:1 og dekker størstedelen av DCI/P3-fargerommet, som er standarden for digitale filmprojeksjoner i den amerikanske filmindustrien.

Skjermene kommer med selvkalibreringssensorer og monitorhetter for å blokkere distraherende lyskilder. Når de er paret med LG Calibration Studio-appen, registrerer sensorene lyseffekten fra skjermen og foretar automatiske justeringer for å sikre at fargene vises nøyaktig.

Begge UltraFine-skjermer er lette med slanke former og har et justerbart stativ som du kan bruke til å endre skjermens høyde eller vinkel. Du kan til og med sette skjermene i oppreist stilling, ideelt for prosjekter som krever vertikal visning.

Image
Image

Siden disse skjermene ble laget med kreative fagfolk i tankene, appellerer de kanskje ikke til den uformelle forbrukeren, spesielt når man vurderer kostnadene.

LGs pressemelding indikerer at UltraFine-linjen vil være tilgjengelig i nøkkelmarkeder rundt om i verden fra og med januar 2022, men du kan kjøpe dem nå på LG-nettstedet: 32-tommers skjermen er oppført til $3 999 og 27 -tommers modell til $2 999.

Anbefalt: