De 5 beste fotografiappene i 2022

Innholdsfortegnelse:

De 5 beste fotografiappene i 2022
De 5 beste fotografiappene i 2022
Anonim

Med flere objektiver og funksjoner som portrettmodus og HDR, er det du kan fange med mobilenheten din virkelig bemerkelsesverdig, men hvis du vil presse fotograferingen videre, vil du laste ned noen fotograferingsapper.

Det finnes en mengde fotoapper der ute, med mange som tilbyr overlappende funksjoner, og å vite hvilke som virkelig er verdt tiden din kan være forskjellen mellom et ujevne Instagram-innlegg og et som virkelig dukker opp.

Halide: En av de beste fotoappene for iPhone

Image
Image

What We Like

  • Flott portrettmodus.
  • Enkle eksponeringsinnstillinger.
  • Gode manuelle fokusinnstillinger og fokustopp.
  • Skyter RAW, JPEG og HEIC.
  • Har en AR-modus for å ta og vise bilder.
  • Fungerer med iOS-snarveier.

What We Don't Like

Noen funksjoner og innstillinger kan være forvirrende og vanskelige å finne.

Halide kan enkelt tjene som erstatning for standard iPhone Camera-appen. Det er enkelt, støtter RAW-, JPEG- og HEIC-bildeformater, og galleriet viser alle bildene på enheten din, inkludert de som er tatt med en annen app.

Halides portrettmodus, k alt Depth, produserer konsekvent mer naturlig utseende bokeh-effekter og har en tendens til å produsere mindre forvrengning langs hårlinjer og kanter. Du kan ikke redigere et bildes dybde, og Halide støtter ikke naturlig portrettlyseffekter, men du kan legge til portrettlys ved å redigere bildet ved hjelp av iOS' Photos-app.

Portrettmodus for standardkameraappen på iPhone XR fungerer bare hvis ansiktet til en person er i rammen, mens Halide på iPhone XR støtter dybdemodus for mennesker og ikke-menneskelige motiver.

Du kan stille inn eksponeringen og fokuspunktet med et trykk, men mer detaljerte kontroller er også tilgjengelige, slik at du enkelt kan endre eksponeringsnivåer og se hvilke deler av et bilde som er i fokus før du tar bildet.

Til slutt har Halide nylig lagt til støtte for snarveier, som lar deg ta et bilde ved å bruke en Siri-talekommando, eller starte appen i dybdemodus. Med Halide vil du aldri bruke for mye tid på å sette opp et skudd.

Hydra: Beste fotoapp for å ta bilder med høy oppløsning

Image
Image

What We Like

  • Lar deg ta bilder opp til 32 megapiksler.
  • God modus for lite lys.
  • Utmerket HDR-modus.

What We Don't Like

  • Tagerer ikke bevegelige motiver godt.
  • Bilder tatt i zoom-modus er ikke alltid like gode som de som er tatt i den vanlige kameraappen.

Hydra gir bilder med høyere oppløsning med større detaljer ved å ta opptil 60 bilder om gangen. Den er flott for dårlige lysforhold eller for å ta bilder der detaljene virkelig betyr noe.

Hvis du planlegger å ta bilder for utskrift, er Hydra en app du må ha. Den tar en serie bilder, og setter dem deretter automatisk sammen. Selv om denne prosessen krever noen sekunder mer for å ta et bilde, tillater den detaljrike bilder på opptil 32 megapiksler.

Hydra har også en HDR-modus og en modus for lite lys for å lage bilder med maksim alt 12 megapiksler. HDR produserer stillbilder med mer levende farger og mer kontrast, mens Lo-Light lager bilder med mindre støy.

Hydra tilbyr også en zoom-modus, men resultatene kan variere. Den lar deg fotografere opptil 8x zoom, men detaljnivået er bare ikke så imponerende som de andre modusene. Videre, på grunn av multibildebehandlingen, vil alt som beveger seg i rammen føre til en aberrasjon i det endelige bildet, noe som betyr at du sannsynligvis må ta det på nytt. Av denne grunn fungerer Hydra best når du fotograferer landskap, bygninger eller andre stillbilder.

Snapseed: Beste fotoapp for forskjellige redigeringsverktøy

Image
Image

What We Like

  • Mange kraftige redigeringsverktøy
  • Smarte funksjoner for redigering av ansikter
  • Flott angre- og omgjør-modus.
  • Godt lagerutseende for rask redigering.
  • Mulighet til å eksportere redigerbare kopier.

What We Don't Like

Begrenset utvalg tekstverktøy.

En gratis bilderedigeringsapp fra Google, Snapseed tilbyr en rekke funksjoner du vanligvis forventer av en stasjonær app. Med verktøy som healing, pensel, korneffekter og mer, er det en virkelig utmerket app for å få mest mulig ut av bildene dine.

Så snart du åpner et bilde, tilbyr appen et sett med utseende (forhåndsdefinerte filtre og innstillinger) du kan bruke med et par trykk, men hvis du vil gå lenger, kan du legge til filmkorn, vignetter, og mer.

Der Snapseed virkelig skiller seg ut fra andre bilderedigeringsapper er med Portrett- og Head Pose-modusene. Portrett gir deg alternativer for å fremheve øyne og jevne ut hud, mens Head Pose lar deg flytte en persons ansikt på en firepunktsakse, med alternativer for å justere pupillstørrelsen og overdrive smilene.

Snapseeds Angre- og Redo-modus gjør det enkelt å gjøre endringer uten å forplikte seg til dem, og ved å åpne hele redigeringsloggen kan du fjerne eller bruke tidligere effekter på nytt for å se hvordan et bilde ser ut mens du lar nyere bli værende i plass.

1967: Beste fotograferingsapp for filtre i vintagestil

Image
Image

What We Like

  • Bredt utvalg av filtre.
  • Enkle kontroller.
  • Enkelt beskjæringsverktøy.

What We Don't Like

  • De fleste filtre krever et årsabonnement.
  • Har annonser.

1967 tilbyr en rekke flotte filtre i en enkel layout. Når du har funnet filteret du vil ha, kan du bruke det med et par trykk, og deretter lagre det på kamerarullen eller dele det direkte på Instagram, Facebook eller Tumblr.

Beskjæringsverktøyet er også enkelt å bruke, og tilbyr en rekke portrett- og landskapsoppsett for bildene dine.

For å få tilgang til alle filtrene, må du registrere deg for et årlig abonnement, selv om en syv-dagers gratis prøveperiode er tilgjengelig. Å bruke 1967 uten abonnement betyr at du vil møte annonser, hvorav mange sannsynligvis vil forstyrre arbeidsflyten din.

Unfold: Beste fotoapp for å lage historier

Image
Image

What We Like

  • Godt sett med gratis maler.
  • Flere maler støtter flere bilder.
  • Flotte tekstverktøy.

What We Don't Like

  • De fleste maler må kjøpes.
  • Du kan ikke prøve en annen mal uten å opprette et nytt innlegg.
  • Bytte mellom historier kan være frustrerende hvis du har mange innlegg.

Unfold er et utmerket verktøy for å lage flotte historier for Instagram, Snapchat og mer. Den tilbyr en serie maler for å lage historier som viser frem bildene dine.

Appen gir deg en samling gratis maler, noe som gjør det enkelt å komme i gang uten å kjøpe en premium-samling. I tillegg lar flere maler deg legge til flere stillbilder og videoer til en historie, slik at du kan gå lenger enn verktøyene for lagerhistorie som finnes på Instagram og Snapchat.

De fleste maler i Unfold er imidlertid ikke gratis, så hvis du virkelig vil eksperimentere, vil du finne deg selv i å kjøpe nye samlinger. Dette er greit hvis du liker alle malene, men du vil mest sannsynlig komme til å betale for minst noen få du aldri kommer til å bruke.

Unfold tilbyr også noen veldig gode tekstverktøy som er enkle å bruke og tilbyr en rekke fonter og farger. Du kan også endre størrelse på og plassere tekst ved å dra og knipe.

Anbefalt: