Lenovo lanserer ny serie med unikt designede Thinkpad-bærbare datamaskiner

Lenovo lanserer ny serie med unikt designede Thinkpad-bærbare datamaskiner
Lenovo lanserer ny serie med unikt designede Thinkpad-bærbare datamaskiner
Anonim

Datagiganten Lenovo har nettopp trukket for gardinene og avduket en stor oppfriskning for sin ultrapopulære serie med forretningsfokuserte Thinkpad-bærbare datamaskiner.

Den nye Thinkpad Z-serien, kunngjort i dag på CES, bringer noen nye og innovative funksjoner til den 30 år gamle Thinkpad-serien med bærbare datamaskiner. Først og fremst? De vil være blant de aller første bærbare datamaskinene som drives av de lynraske AMD Ryzen PRO 6000 U- og H-seriens prosessorer.

Image
Image

Thinkpad Z13 leveres med en prosess i AMD Ryzen Pro 6000 U-serien med en optimert Ryzen 7 Pro-brikke for økt lyd- og videoytelse. Thinkpad Z16 inkluderer en kraftigere Ryzen Pro H-serie-prosessor. Begge prosessorene kommer med en innebygd Microsoft Pluton sikkerhetsbrikke, for å beskytte mot identitet og datatyveri.

13,3-tommers ThinkPad Z13 og 16-tommers Z16 har et ekstremt høyt skjerm-til-hus-forhold, det høyeste av alle ThinkPad, som gir mulighet for ultratynne skjermrammer og et elegant trimmet chassis. Skjermene tillater også et sideforhold på 16:10, for å holde rulling til et minimum mens du arbeider.

Når det gjelder oppløsninger, leveres Z13 med en 2,8K OLED-skjerm, mens den kraftigere Z16 kommer med en 4K OLED-skjerm. Begge tilbyr et berøringsskjerm alternativ.

Andre spesifikasjoner inkluderer et kant-til-kant bakgrunnsbelyst tastatur, et IR-kamera for ansiktsgjenkjenning, dual-array-mikrofoner, støtte for opptil 32 GB LPDDR5-minne og mulighet for opptil 2 TB SSD-lagring.

Image
Image

Interessant nok legger Lenovo vekt på bærekraft når det kommer til den fysiske utformingen av disse bærbare datamaskinene. Z-seriens datamaskiner er produsert av resirkulert aluminium med resirkulert vegansk lær på lokket. De vil også sende i fullstendig resirkulerbar emballasje laget av bambus og sukkerrør. Til og med strømadapterne er laget av 90 prosent forbrukermaterialer.

Disse bærbare datamaskinene i Z-serien vil ikke være tilgjengelige før i mai, med Z13 fra $1 549 og Z16 fra $2 099.

Vil du lese mer? Ta tak i hele CES 2022-dekningen vår her.

Anbefalt: