Hvordan få sidetall på Kindle

Innholdsfortegnelse:

Hvordan få sidetall på Kindle
Hvordan få sidetall på Kindle
Anonim

What to Know

  • På en Kindle, åpne en bok > trykk øverst på skjermen > Aa > Mer > Lesefremgang > Side i bok.
  • På Kindle-appen, åpne en bok, trykk på midten av skjermen > Aa > Mer > Lesefremgang > Side i bok.
  • Ikke alle bøker har sidetall, siden det avhenger av om forlaget oppgir dem. Plasseringene er mer nøyaktige.

Denne artikkelen lærer deg hvordan du får Kindle til å vise sidetall i stedet for plasseringen på en bok du leser. Den ser på hvordan du gjør det på Kindle og Kindle-appen.

Hvordan får jeg Kindle til å vise sidetall i stedet for plassering?

Som standard viser alle Kindles steder i stedet for sidetall for å fortelle deg hvor du er i en bok eller manuskript. Kindles bruker et stedsnummer på grunn av forskjellige skriftstørrelser, som påvirker sidetall. Imidlertid er de ikke alltid nyttige for brukere. Slik får du Kindle til å vise sidetall i stedet.

  1. Trykk på boken du leser på Kindle.

    Image
    Image
  2. Trykk på den øverste delen av skjermen.
  3. Trykk Aa.

    Image
    Image
  4. Trykk Mer.

    Image
    Image
  5. Trykk Plassering i bok.

    Image
    Image

    Det kan være oppført annerledes. Trykk på det som er til høyre for lesefremdrift i så fall.

  6. Trykk Side i bok.

    Image
    Image
  7. Din Kindle vil nå vise hvilket sidetall du er på.

Kan du få faktiske sidetall på Kindle?

Prosessen er litt annerledes hvis du vil se sidetall på Kindle-appen på smarttelefonen eller nettbrettet. Her er hva du skal gjøre.

'True'-sidetall som samsvarer med en fysisk bok er umulig, da det avhenger av hvilken skriftstørrelse Kindle-en din bruker.

  1. Åpne Kindle-appen.
  2. Trykk Bibliotek.
  3. Trykk på boken du vil lese.
  4. Trykk midt på skjermen.

    Image
    Image
  5. Trykk Aa.
  6. Trykk Mer.
  7. Trykk Lesefremgang.

    Image
    Image
  8. Trykk for å aktivere eller deaktivere hvordan du ønsker å se hvilket stadium du er på i boken, dvs. trykk på side i bok for å aktivere sidetall.

Hvorfor kan jeg ikke se sidetall på Kindle?

Hvis du ikke kan se sidetall på Kindle-en din, kan dette skyldes flere forskjellige årsaker. Her er en titt på de viktigste.

  • Du har ikke aktivert sidetall. Hvis du ikke har byttet til sidetall, må du følge instruksjonene ovenfor for å se dem.
  • Din Kindle er for gammel. Kindle firmware 3.1 og nyere gjør det mulig å se sidetall. Hvis du har en eldre enhet, for eksempel en første eller andre generasjon Kindle, kan du ikke se sidetall, og det er ingen mulighet til å gjøre det.
  • Boken støtter ikke sidetall. Noen titler støtter ikke sidetall og tilbyr kun steder. Det er opp til utgiveren å gi brukerne sidetall.
  • Du må starte Kindle på nytt. De fleste teknologi- og dingsproblemer løses hvis du starter enheten på nytt. Prøv å starte den på nytt før du bekymrer deg for mye.

FAQ

    Hvordan kjøper jeg en bok på en Kindle?

    For å kjøpe bøker til Kindle-enheten din, naviger til Amazon.com, klikk på menyen øverst til venstre og velg Kindle E-Readers and Books Gå til Kindle Store > Kindle Books, bla gjennom eller søk etter bøker, og klikk på den du vil ha. Klikk på rullegardinmenyen Lever til, velg enheten din og fullfør kjøpet. Boken din skal vises i Kindle-biblioteket ditt.

    Hvordan deler jeg Kindle-bøker?

    For å dele Kindle-bøker, gå til Amazon-kontoen din og velg Manage Your Content and DevicesVelg knappen til venstre for boken du vil låne og velg Lån denne tittelen Fyll inn mottakerens e-postadresse, skriv inn navnet ditt og skriv inn en melding hvis du vil. Når du er klar, velg Send nå for å låne ut Kindle-boken din.

    Hvordan får jeg gratis bøker på Kindle?

    For å få gratis bøker til Kindle-en din, naviger til Amazons Topp 100 gratis-seksjon for å laste ned hvilke titler du ønsker. Hvis det offentlige biblioteket ditt har et abonnement på e-boktjenesten OverDrive, kan du låne gratis Kindle-bøker fra biblioteket ditt i en prosess som ligner på å sjekke ut en papirbok.

Anbefalt: