Apples selvbetjeningsreparasjon er nå tilgjengelig i USA

Apples selvbetjeningsreparasjon er nå tilgjengelig i USA
Apples selvbetjeningsreparasjon er nå tilgjengelig i USA
Anonim

Apples Self Service Repair-program, som lar kunder bestille offisielle verktøy, deler og reparasjonshåndbøker, har offisielt startet i USA.

Vi har visst siden 2021 at Apple jobbet med et selvbetjent reparasjonsprogram, men til nå har vi bare visst at det var planlagt en gang i «tidlig 2022». Vel, det ser ut til at Apple har bestemt seg for at tiden er inne, siden det nettopp ble annonsert at programmet har startet for sine kunder i USA.

Image
Image

Ifølge Apple vil Self Service Repair gi de som er i stand til elektronisk vedlikehold hjemme med hundrevis av offisielle deler og verktøy for å fikse iPhone 12s eller 13s. Det står også at støtte for Apple silisium-Macer vil bli lagt til senere i år, men har ikke gitt noen tidsramme.

Det første trinnet er å sjekke reparasjonshåndboken for enheten du vil fikse. Så, når du har funnet ut hva du trenger, kan du bestille de nødvendige delene og verktøyene direkte fra Apple. Og hvis du ikke vil kjøpe verktøyene direkte, er verktøyleiesett tilgjengelig for $49. Når reparasjonen er fullført, kan du også sende de gamle delene tilbake for resirkulering – noe som kan gi deg kreditt hos Apple, avhengig av komponenten som returneres.

Image
Image

Apple sier at deler som tilbys i Self Service Repair-programmet er "de samme - til samme pris - som de som er tilgjengelige for Apples nettverk av autoriserte reparasjonsleverandører." Det står også at de tilgjengelige verktøyene er de samme verktøyene som brukes av offisielle Apple-reparasjonsnettverkspartnere.

Selvservicereparasjon er nå tilgjengelig for amerikanske kunder og vil åpne opp for flere (men uspesifiserte) land senere i år, og begynner med deler av Europa. Apple anbefaler imidlertid at du bare forsøker å reparere hjemme hvis du har tidligere erfaring med å fikse elektroniske enheter.

Anbefalt: