De 13 beste Ethernet-kablene i 2022

Innholdsfortegnelse:

De 13 beste Ethernet-kablene i 2022
De 13 beste Ethernet-kablene i 2022
Anonim

De beste Ethernet-kablene gir deg en sterk og stabil kablet internettforbindelse. De er ofte et bedre alternativ til Wi-Fi siden de er mindre utsatt for forstyrrelser og har høyere hastigheter. Vårt favorittvalg for de fleste når det gjelder pris er Jadaol CAT 6 Flat Cable. Det er enkelt å kjøre den gjennom huset, den leveres med klips slik at du kan håndtere kabelen, og den tilbyr solide hastigheter.

Hvis det ikke er praktisk å kjøre en Ethernet-kabel, kan det være lurt å ta en titt på listen vår over de beste Wi-Fi-forlengerne som kan hjelpe deg med å få internettilgang gjennom huset ditt uten å kjøre stygge kabler. Se nedenfor for de beste Ethernet-kablene du kan få.

Beste tot alt sett: Jadaol CAT 6 flatkabel

Image
Image

Jadaol har en utmerket CAT 6 Ethernet-kabel som gir mye lengde til en overkommelig pris. Dette er en flat kabel, noe som gjør den perfekt for lange turer gjennom huset ditt. Som en ekstra fordel kommer de lengre modellene med pakker med klips som hamrer inn i veggen, noe som gir en komplett løsning for installasjon. Klipsene holder kabelen mot veggen slik at kabelføringen din ikke vil være sår. RJ45-kontakten i hver ende har en gummibeskyttelse for å beskytte klippemekanismen mot å feste seg og gå i stykker. Denne modellen støtter Power Over Ethernet for de som trenger det. Den kommer i forskjellige lengder.

Runner up, best sammenlagt: Jadaol CAT 7 Flat Cable

Image
Image

For mer hastighet tilbyr Jadaol også en CAT 7 Ethernet-kabel i flere lengder, og den har svarte eller hvite farge alternativer. Selv om denne CAT 7-kabelen kan være overkill hvis du bare kobler en datamaskin til en ruter, kan den være nyttig for å koble en ruter til et modem eller en nettverkssvitsj til en ruter. Denne kabelen er også flat og leveres med spikerklemmer for å holde kabelen mot veggen, gulvet eller taket. Og for ekstra sikkerhet støtter Jadaol dette med livstidsgaranti.

Beste flatkabel: Matein CAT 7 flatkabel

Image
Image

Jadaol har ikke hele markedet for flate kabler i hjørner. Matein tilbyr rimelige svarte eller hvite CAT 7 Ethernet-kabler designet flatt. Er det en vesentlig forskjell mellom denne kabelen og Jadaols CAT 7-kabel? Ikke for mye. Begge støtter 10 Gbps dataoverføring over lang avstand, og begge er rimelige. Med Matein 50-fots kablene får du 20 kabelklips, som er mer enn 50-fots Jadaol-kabelen kommer med. Så hvis du virkelig ønsker å sikre kabelen din, kan Mateins være et bedre alternativ.

Best verdi: AmazonBasics RJ45 CAT 6 Ethernet Patch Internett-kabel

Image
Image

Hvis du ikke trenger noe fancy, har Amazon deg dekket med AmazonBasics CAT 6 Ethernet-kabelen. Hovedfordelen her? Disse kablene tilbyr samme hastighet som andre CAT 6-kabler, men de er ekstra rimelige, kommer i en rekke størrelser, og de er enkle å kjøpe som multipakker. Amazon tilbyr individuelle kabler eller bunter med fem, ti eller 24 kabler. Den tilbyr også tre fots, fem fots, ti fots, 14 fots, 25 fots og 50 fots modeller. Dette gir deg mange alternativer for å få akkurat kabelen for jobben. Amazon støtter disse med ett års garanti.

Best for enkelhet: Kabel er viktig 5-farger Combo CAT 6 Snagless Ethernet Patch-kabel

Image
Image

Cable Matters kan forenkle hjemmet ditt Ethernet-kablingsoppsett samtidig som det gir deg rimelig og hastighet. De tilbyr Ethernet-kabler i pakker med fem, med alle kablene i en annen farge. Hvis du noen gang har måttet koble til og fra flere enheter, vet du hvor praktisk det kan være å ha kabler som ikke alle har samme farge. Cable Matters tilbyr også Ethernet-kabelbunter i en rekke størrelser for alt fra korte 1-fots løp til beskjedne 14-fots løp. Og siden disse alle er CAT 6-kabler, får du masse hastighet til alle de tilkoblede enhetene dine.

Best for flere enheter: CableGeeker CAT 7 Multi-Color Pack

Image
Image

CableGeeker har en utrolig rimelig seks-pakke med fem fots kabler i hvit, svart, lyseblå, grønn, gul og rød kabel. Disse kablene er også flate, så de vil være nyttige i applikasjoner der det er behov for trange bøyninger. Med CAT 7-hastighetene, flere farger og korte kjøringer vil denne kabelpakken være ideell for å koble til flere enheter med høy båndbredde på et lite område, for eksempel på en hjemmeunderholdningskonsoll med modem, ruter, Smart TV, videospillkonsoller, og kanskje en datamaskin eller NAS.

Best for utendørs: ShineKee CAT 7 utendørskabel

Image
Image

Du trenger ikke å ha alle kablene dine innendørs. ShineKee lager tykke CAT 7-kabler bygget for bedre å tåle de tøffere forholdene utendørs. Disse kablene kommer i en rekke lengder, så korte som 25 fot og så lange som 200 fot. Hvis du ønsker å kjøre en Ethernet-kabel fra huset ditt til en garasje eller gjestehus, vil dette være et godt alternativ, enten du vil kjøre den langs en struktur eller til og med begrave det meste av kabelen under jorden. Og siden det er CAT 7, får du full hastighet på 10 Gbps selv ved 200 fots lengde.

Beste design: Danyee CAT 7 Braided Cable

Image
Image

Selv om Ethernet-kabler kan virke litt utilitaristiske med sine vanlige plastiske, gummiaktige ytterside og grunnleggende farger, trenger det ikke å være tilfelle. DanYee tilbyr glatte, flettede CAT 7 Ethernet-kabler. Disse flettekablene vever flere farger sammen (svart-hvit, blå-hvit-svart, hvit-svart) for å tilby et design som er behagelig for øynene. Det er til og med en helt gullfarget kabel. Og de kommer i en lang rekke lengder fra korte tre fots kabler til 100 fot. Dette gir deg mange alternativer, og lar deg gjøre kabeloppsettet både funksjonelt takket være de forskjellige fargene, og estetisk tiltalende takket være det fargerike flettede designet.

Beste budsjett: AmazonBasics RJ45 Cat7 Network Ethernet Patch Internett-kabel

Image
Image

Hvis du vil ha en no-nonsense løsning for høyhastighetsnettverk, har Amazon en enkel AmazonBasics CAT 7 Ethernet-kabel. Det er ingen behagelige farger, og heller ingen ekstreme lengder, men det er lett å tåle priser, og alle kablene dekkes av ett års garanti. Amazon tilbyr kablene i lengder på tre fot, syv fot, ti fot, 15 fot og 25 fot. Og hvis du trenger flere kabler, er det en ti-pakke med syv fots kabler, selv om den pakken ikke er vår favorittavtale. Likevel, hvis du bare vil ha en enkel, tykk CAT 7-kabel, er Amazons rimelige og vil få jobben gjort.

Beste lengde: Ultra Clarity-kabler CAT 6-kabelpakke

Image
Image

Ultra Clarity Cables har et anstendig tilbud for alle som trenger CAT 6-hastigheter. Den har to pakker med svarte og blå kabler, i en rekke størrelser fra tre fot til 25 fot, med store intervaller mellom disse lengdene. Siden hver pakke har to farger, vil disse være nyttige for å gjøre det klart hvilke av enhetene dine som er koblet til hvilken kabel. Hvis du allerede har noen hvite kabler fra ruteren eller nettverkssvitsjen, er disse et godt valg for å komme i gang med fargekoding. Som en fordel er disse kablene dekket av ett års garanti.

Beste stil: Vandesail CAT 7 flatkabel

Image
Image

For omtrent alle dine høyhastighets Ethernet-kabelbehov har Vandesail et solid alternativ. Dette utvalget av CAT 7-kabler gir deg mange stil alternativer som passer dine behov og hjelper deg med å skille mellom kabler. For CAT 7 Ethernet-kabler tilbyr Vandesail flate hvite og svarte kabler, sammen med en flat flettet kabel i svart med oransje aksent ved kontakten, en rund kabel i svart og en annen rund svart kabel som har en skravert design. Disse kommer også i en rekke størrelser. Og hvis du planlegger en fremtid med enda høyere hastighet, tilbyr Vandesail også CAT7A- og CAT8-kabler.

Best for hjørner: CableGeeker CAT 6 Flat Multi-Color Pack

Image
Image

Hvis du likte ideen med CableGeekers flerfargepakke med Ethernet-kabler, men ikke trodde fem fot var nok eller ikke trengte CAT 7-kabler, så er du heldig. CableGeeker har en annen fargerik pakke med ti fots CAT 6 Ethernet-kabler. Denne pakken inkluderer også svart, hvit, rød, gul og lyseblå. Og alle kablene er flate for enkel bøying rundt hjørner. De kommer til en imponerende rimelig pris for en pakke med fem kabler, og det er gjort enda bedre takket være en livstidsgaranti fra CableGeeker.

Beste CAT 8: DbillionDa CAT 8 Ethernet-kabel (6FT)

Image
Image

CAT 8-kabler kommer til å være overkill for de fleste, men for de som trenger og ønsker uslåelig tilkobling, er denne CAT 8 Ethernet-kabelen fra DbillionDa løsningen. Den er laget av skjermet folie for å redusere interferens, og den er i stand til å støtte dataoverføring opp til 40 Gbps. Utover det er den vanntett og motstandsdyktig mot korrosjon, slik at du kan bruke den utendørs. Kabelen er tilgjengelig i flere størrelser fra 3 fot til 100 fot, slik at du kan finne lengden du trenger.

Den beste Ethernet-kabelen for de fleste er Jadol CAT 6-kabelen (se på Amazon). det er f alt, noe som betyr at du ikke vil lide av mye kinking eller bunking, og det er lett å kjøre gjennom huset ditt mens du tilbyr solgte hastigheter til en rimelig pris. For en raskere modell liker vi også CAT 7 Flat Cable fra Jadol (se hos Amazon), du kan få den i flere størrelser, og den kommer med klips for å spikre mot vegg eller tak.

Anbefalt: